Byt
prodáno

Cihlový byt 3+1 v Plzni na Slovanech

 
cena: 2 050 000,00 Kč
Byt - prodáno
místo: Koterovská 47, Plzeň
kontakt: 603 467933
foto
všechny obrázky:
fotofotofotofotofotofotofotofoto
Nabízíme na prodej cihlový byt o velikosti 3+1 v Plzni na Koterovské třídě, ve třetím patře s výtahem o užitné ploše 78 m2. Vstup do domu je z vnitrobloku, kde je i dobré parkování. Byt prošel celkovou rekonstrukcí: je zde nová koupelna s vanou a bodovým osvětlením, samostatné WC s umyvadlem, nové dveře s obložkami, podlahy jsou laminátové a z PVC. Dvě místnosti jsou situovány na Koterovskou třídu a kuchyň a jeden pokoj (ložnice s vestavěnou skříní) do vnitrobloku. Z obývacího pokoje je vstup na velký rohový balkon. Plastová okna jsou opatřeny žaluziemi. V kuchyni je kvalitní kuchyňská linka, ve které jsou zabudovány nové spotřebiče - plynový sporák s komínovým digestořem, myčka, elektrická trouba a mikrovlnná trouba - vše značky WHIRLPOOL.
Výhodou je prostorná komora ve které je umístěna rozvodna elektroinstalace, jak pro počítačovou síť, tak televizní a telefonní síť.
Výhodná poloha bytu umožnuje dobrou dostupnost do centra Plzně, kompletní občanskou vybavenost - obchody, školy, sportovní zařízení (plavecký bazén, Lokomotiva, park)a další. Přijatelné provozní náklady bytu (3.800,- Kč za měsíc)jsou další předností tohoto bytu.
Tento nákladně zrekonstruovaný byt uspokojí i ty nejnáročnější zájemce.
adresa této položky: http://www.realitygarant.cz/141

seznam nabídek
INDIVIDUÁLNÍ PÉČE O KLIENTY A ZÁRUKA FINANČNÍ TRANSAKCE JE PRO NÁS SAMOZŘEJMOSTÍ
přihlásit se | poslední aktualizace: 11.12.2019 | návštěv: 5813 | Reality GARANT | vytvořil Thritton v roce 2008 | grafický design od Z